Diensten

 

Gebruikerstraining hardware

 

Onderhoudscontracten & Installatiediensten

 

Configuratiediensten

 

Site-Surveys

 

Financiële diensten

 

Webdesign-diensten

 

 

 

Barcodescanners

Draadloze netwerken

Kassaladen

Klantendisplays

Mobiele computers

Bonprinters en labelprinters

Prijscheckers

Touchcomputers

Touchscreens

Weegschalen

Bundels

Software

Supplies

Diensten

Ondersteuning

Nieuws & Aanbiedingen

weegschalen
Elo
Epson
Datalogic
Cashbases
Firich
Motorola
Honeywell
Scantech
software
    
brother-labelprinters
Overige merken					Contact					Algemene voorwaarden 			Disclaimer 			Sitemap
barcodescanners - bonprinters - Phoenix-Automation

Site-surveys

 

Site-Survey voor een verkooppunt zonder draadloos netwerk.

Een Site-Survey om tot een algehele betaaloplossing te komen is een van onze diensten aan onze klanten. Hiervoor kan een bezoek aan uw zaak vereist zijn. In andere gevallen kan soms bestudering van een platte grond en een telefoongesprek volstaan.

 

Site Survey voor draadloos netwerk

Wanneer de ruimte waarin over het draadloze netwerk gecommuniceerd dient te worden dermate groot is dat de standaard oplossing met de Switch2000 + 2x AP300 niet voldoet, dan is een Site-Survey een slimme investering. Hierbij wordt een correcte hardware analyse gemaakt en een kostenindicatie bepaald. Een dergelijk onderzoek resulteert in de ideale hardware-oplossing en garandeert de bijbehorende prijs.

 

Als deze stap wordt overgeslagen?

Het negeren van het laten uitvoeren van een Site-Survey kan leiden tot hoge uitgaven voor de gebruiker van de wireless infrastructuur. Verder is het erg prettig het uit te laten voeren gezien bandwith, interference, dekking en reduncancy worden meegenomen. Het bij voorbaat weten van een kostencalculatie geeft bovendien rust en maakt het mogelijk vooruit te plannen. Verder geeft dit de zekerheid van de prijs, omdat i.g.v. ontbreken van apparatuur in de Site-Survey deze wordt vergoedt, immers er is al een prijs afgegeven. Zonder Site-Survey zijn de individuele kenmerken van een plek niet in acht genomen en potentiele problemen overkeken.

 

De Access points & ports hebben een gelimiteerd effectief bereik en zijn zeer afhankelijk van het gebruik van de best bijbehorende antenne als ook de locatie voor de acces ports / points. Complexe omgevingen als distributiecentra of opslag faciliteiten kunnen bovendien het bereik beïnvloeden, wat testen noodzakelijk maakt, omdat inschatten vaak onmogelijk is a.h.v. Een schets.

 

Alleen in de simpelste kleinste ruimtes met minimale apparatuur kan een Site-Survey vermeden worden.

Een Site-Survey is een investering, geen kostenpost.

Naar draadloze netwerken Motorola

draadloze netwerken